Algemene Voorwaarden

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden verricht of te verrichten door of namens Triade Management Consulting en op alle rechtsverhoudingen van Triade Management Consulting met derden.

Triade Management Consulting is de enige opdrachtnemer van alle werkzaamheden. Alle opdrachten worden uitsluitend aanvaard en uitgevoerd door Triade Management Consulting. De toepasselijkheid van de artikelen 7:404 en 7:407 lid 2 van het Burgerlijk Wetboek is uitdrukkelijk uitgesloten.

Indien in verband met de aan Triade Management Consulting opgedragen werkzaamheden derden dienen te worden ingeschakeld, zal Triade Management Consulting, indien en voor zover mogelijk, vooraf overleggen met de cliënt en Triade Management Consulting zal de nodige zorgvuldigheid bij de selectie van deze derden in acht nemen. Triade Management Consulting is niet aansprakelijk voor fouten of tekortkomingen van een dergelijke derde partij in de uitvoering van zijn diensten. Triade Management Consulting heeft het recht, een beperking van aansprakelijkheid die en dergelijke derde partij mocht hebben bedongen, namens de cliënt te aanvaarden.

Iedere aansprakelijkheid van Triade Management Consulting voor werkzaamheden verricht of te verrichten door of namens Triade Management Consulting of anderszins verband houdend met een aan Triade Management Consulting verstrekte opdracht, is beperkt tot het bedrag waarop in het betreffende geval uit hoofde van de door Triade Management Consulting gesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering(en) aanspraak bestaat.

Alle vorderingsrechten en andere bevoegdheden van de cliënt uit welke hoofde ook jegens Triade Management Consulting in verband met de uitvoering van de door Triade Management Consulting verrichte werkzaamheden, vervallen in ieder geval na één jaar na het moment waarop de cliënt bekend werd of redelijkerwijs bekend kon zijn met het bestaan van deze rechten en bevoegdheden. In alle gevallen vervallen voornoemde rechten en andere bevoegdheden na twee jaar na de uitvoering van de werkzaamheden door Triade Management Consulting.

Behoudens in geval van opzet of grove schuld aan de zijde van Triade Management Consulting, vrijwaart de cliënt Triade Management Consulting voor en tegen, en zal de cliënt Triade Management Consulting schadeloos stellen ter zake van, alle vorderingen, aanspraken en rechtsvorderingen die een derde op enig tijdstip op Triade Management Consulting mocht hebben of jegens Triade Management Consulting mocht instellen en die direct of indirect voortvloeien uit of verband houden met de werkzaamheden of diensten verricht of te verrichten door Triade Management Consulting voor de cliënt of die anderszins verband houden met de opdracht van de cliënt aan Triade Management Consulting, daaronder mede begrepen schade, kosten en uitgaven die Triade Management Consulting lijdt of maakt in verband met een dergelijke vordering, aanspraak of rechtsvordering.

Tenzij anders overeengekomen, is de cliënt aan Triade Management Consulting honorarium verschuldigd dat wordt berekend op basis van het aantal bestede uren vermenigvuldigd met de toepasselijke uurtarieven zoals deze van tijd tot tijd door Triade Management Consulting worden vastgesteld.
De declaraties van Triade Management Consulting moeten binnen veertien (14) dagen na de factuurdatum worden betaald. Bij gebreke van tijdige betaling heeft Triade Management Consulting het recht, de wettelijke rente over het onbetaalde bedrag in rekening te brengen vanaf de vijftiende (15e) dag na de factuurdatum.

De bepalingen en voorwaarden, opgenomen in deze Algemene Voorwaarden, zijn mede gemaakt en bedongen voor en ten behoeve van de bestuurders en aandeelhouders van Triade Management Consulting, de bestuurders van die aandeelhouders en alle personen die voor Triade Management Consulting werkzaam zijn of waren, hetzij als partner (als hierboven genoemd), werknemer, adviseur, derde-opdrachtnemer hetzij in enige andere hoedanigheid.

Kortenhoef, 1 februari 2014

Triade Management Consulting